Redningen for kommuneøkonomien i Evja er her!

For å redde kommuneøkonomien i Evja har vi bestemt oss for å ha tre store arrangement i tiden fremover: tall sheeps´ races i 2024, tall slips´ races i 2026 og tall chips´ races i 2028.

Vi har tre gode og praktiske grunner for å arrangere nettopp tall sheep´ races: Det er nemlig gratis å arrangere Captain´s dinner, kapteinsauene kan frotse av det friskeste gresset vi har i hele Evja! I tillegg til dette regner vi med å få så få besøkende at vi slipper kostnadene med buss og parkeringsplasser. Også konsertkostnadene vil være lave, da vi har invitert The BlackSheeps for å spille. Grunnen til at dette blir billig er fordi The BlackSheeps mest sannsynlig er oppløst innen den tid. Da bare samler vi en gjeng med sauer som tar vokal, mens Evja brass spiller en av sine kjente slagere.

Dette er den ene kapteinsauen som godtok å bli tatt bilde av. Den vil mest sannsynlig lede et saueteam hvis den ikke er slaktet innen den tid.

The tall slips´ races går ut på å springe med et langt slips. På dette arrangementet skal vi riktignok ha en stor konsert av Slipknot, samt mange strykebrett slik at folk får stryke slipsene. Men vi regner med å tjene inn igjen pengene på slipssalg. 

Her er da et bilde under utprøvning av konseptet.

Kun båter rigget med chips får lov å delta! Chipsseilene skal tas med til Captain´s dinner og dermed blir også den maten gratis. Vi er ikke helt sikre på om vi skal ha konsert av "Rihanna" eller "Tre små kinesere", så her vil vi gjerne ha en avstemning: send den du ønsker skal komme på konsert til tall chips races´ Evja 2028 til www.evja@live.no eller kommenter i kommentarfeltet.

Vi regner med å få solide sponsorinntekter av chipsleverandørene og det er derfor ikke noe problem å få i havn dette prosjektet.

 

Her er da den første båten som har meldt seg på racet. Håper på flere deltakere snarest!

6 kommentarer

gammel dame

11.okt.2011 kl.23:28

Gleder meg spesielt til chipsraset!!! :-)

Stemmer på Tre små kinesere...

STØRSTE FAN

12.okt.2011 kl.00:09

Tre små kinesere e en sikker vinner!

KjellBT

12.okt.2011 kl.14:54

YES!!! Slipknot!
Forøvrig går mi stemme til Tre Små Kinesere ang. Tall Chips Races. Dei vart oppløyst og gjenforent, håpar dei framleis held på då.

Olavi

12.okt.2011 kl.15:35

good shit

Matros

12.okt.2011 kl.18:51

Vil foreslå at Status Ku spelar på Tall Sheeps Race

john

12.okt.2011 kl.23:26

Trur de skal satse på SMALL SHEEPS RACE, få garantier (50mill) frå det nye kommunestyret for dei er nesten alle ferske. Kjem no 100.000 tusen personar kvar dag (minst) og då vert 40 sona på Nygård ein flaskehals, no kan de få den fjerna.

Skriv en ny kommentar

hits