Vi trenger landingsplass for helikopter umiddelbart!

Her i Evja er det bare en ting som mangler: Landingsplass for det private helikopteret vårt. Vi har derfor kommet med forslag til kommunen om utbygging av landingsplasser i Evja.


Her er da helikopteret parkert utenfor Marisol og Håkon sitt hus. Det fantastiske med helikopteret er at det kan fly. På den måten kommer vi oss fra bakken og rett opp i luften. Helt sykt!Om kommunen ikke har råd til flere tusen landingsplasser over hele Evja, har vi i samarbeid med NTNU utviklet en prototyp på mobil landingsplass. Den vil være kraftig og solid.


Septiklandingsplasstank. Vi i Evja ønsker å gjøre ting så enkelt som mulig. Derfor har vi sendt inn forslag om å bygge en septiklandingsplasstank. Den vil være nyttig når vi skal tømme septiktanken, for da har vi et større og mer hendig lokk.


Tredlandingsplass. Over bakken slik at katten ikke skal ødelegge helikopteret.Når vi ikke kan bruke den mobile landingsplassen på land, har vi også laget et forslag om å bygge en landingsplass på vann. Selv om man mest trolig ikke trenger helikopter på vann, er det greit å ha en backupplan hvis man plutselig skulle få bruk for nettopp dette.
Her har vi simulert hvordan det vil gå med helikopteret, om vi ikke har landingsplass på vannet og vi prøver å lande der.

Én kommentar

Gammel dame

24.aug.2011 kl.21:55

Lurer på hvilken kommunen kommer til å gå inn for!!!

Skriv en ny kommentar

Evja

Evja

17, Vågsøy

Kategorier

Arkiv

hits