EM (Evjamesterskap) i myggpining!

Det var fine forhold til å arrangere årets myggkonkurranse etter duskregn og våt bakke. Vi skjekket først forekomstene av mygg, og de viste seg for å være gode. Som i alle andre konkurranser er der alltid mange regler. Hovedregelen her er at en skal ha synlige armer og hode, en har ikke lov å bruke myggmiddel og det er ikke lov å klø seg.

Konkurransen ble delt inn i to heat, hvor tre personer deltok i det første, og to i det andre. Deretter fulgte finalen. En deltaker røk ut i hvert innledende heat.


En hardhaus fra Kulen (til venstre) var på besøk, han fikk æren av å delta i den prestisjefulle konkurransen. Totalt uten trening, dro han seg videre til finalen sammen med Øystein, etter en svak etappe av Henriette.Grunnet kraftig regn ble konkurransen flyttet midlertidig under tak. Etter en heroisk innsats av Arne (til høyre) gikk han også videre til finalen.Finalen i gang. Allerede her ser vi den fantastiske teknikken hardhausen fra Kulen har. Det var et sjakktrekk å stille opp i shorts. Etter en kort stund måtte han dessverre gi tapt, grunnet ekstremt med stikk på leggene.De to siste finalistene. Kjempet tappert helt til Øystein gav opp.


Dagens vinner! Han ble belønnet med to colabokser! Bildet ble tatt rett før konkurransen var avgjort.

7 kommentarer

❤OSY

10.jul.2011 kl.21:39

hahaha, så jævli gøy! :P

10.jul.2011 kl.21:48

Eg trur eg vil kalle det sjølvpining...........

Gammel dame

10.jul.2011 kl.22:28

Stilig,,,!,,!

Hanne F

11.jul.2011 kl.11:10

Fantastisk, tar av meg hatten for alt dere finner på!

Mygghater

11.jul.2011 kl.22:29

Synest de burde arrangere åpent Evje-mesterskap og ta imot utfordrarar frå heile landet.

Evja

11.jul.2011 kl.22:52

Mygghater: Ja, vurderer dette meget stekt. Er godt mulig for at dette skjer neste gang. Tror vi satser på dette i slutten av August, da er forholdene helt perfekte!

Andrea

20.jul.2011 kl.00:29

Stakkars Arne !

Skriv en ny kommentar

Evja

Evja

17, Vågsøy

Kategorier

Arkiv

hits