Evja borg!

Her i Evja har vi lenge vært inspirert over hvor godt festningen i land som Frankrike har fungert mot inntrengere. Derfor besluttet vi i Evja å lage noe som holder uvedkommede borte!


Her ser dere Chinon Castle i Frankrike. Dette er ingenting i forhold til hvordan Evja borg kommer til å se ut om 400 år!Dette er da slottet i Evja borg. Som dere ser har vi alt installert flagg.


Muren er ekstremt effektiv mot dverger, da de ikke klarer å komme seg over muren.

Image and video hosting by TinyPic

Dvergeinntrenger i Evja borg. Ikke vanskelig å se at dverger ikke har noen sjanse å komme forbi muren!


Dette er da utkikksposten i Evja. Her har vi full kontroll over alle båtene som kommer seilende inn mot Evja borg. Det er som regel en mann på vakt, men når det er høysesong for angrep setter vi to mann til å speide.


Glimt av den fantastiske utsikten vi får fra utkikksposten.Lurehytte. De fleste inntrengerne som kommer til Evja borg tror vi holder til her. Når de går bort til denne hytten for å se om der er folk, spretter vi opp fra bakken og tar inntrengerne til fange.Steinovn i borgen for pizzasteking og sverdsmiing. Kisten i borgen er full av hemmelige skatter! Kan derfor ikke åpne den for å vise dere hva som er oppi, da dette ville føre til flere angrep i Evja borg.
Vi har også gravd ut en enorm vollgrav. Den hjelper oss å drukne fiende våre når vi ikke har lyst å slå dem til døde.

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Evja

Evja

17, Vågsøy

Kategorier

Arkiv

hits